Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru cetăţeni albanezi au fost prinşi în flagrant când încercau să dea mită 1.000 de euro unui poliţist de frontieră

bucurestifm.ro
mita politist

Patru cetăţeni albanezi au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să ofere suma de 1.000 de euro unui poliţist de frontieră din punctul de lucru de la Jimbolia, pentru a li se permite intrarea în ţară, deşi nu aveau documentele necesare.

Acţiunea a avut loc în urma unui denunţ formulat de poliţiştii de frontieră din Jimbolia, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, arată un comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara, remis, miercuri, AGERPRES.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 129: PANARAMELOR!

Potrivit sursei citate, cu ocazia verificării documentelor de călătorie şi a condiţiilor legale de intrare în ţară de către poliţistul de frontieră, unul dintre cetăţenii albanezi a introdus într-o agendă suma de 1.000 de euro şi i-a oferit-o acestuia.

Întrebat despre existenţa sumei de bani, cetăţeanul albanez a declarat că aceasta este pentru a trece cu vederea faptul că cei patru nu au documentele necesare pentru a justifica scopul călătoriei şi pentru a li se permite intrarea în ţară.

Poliţistul de frontieră i-a adus la cunoştinţă persoanei că fapta sa constituie infracţiune, context în care cetăţeanul albanez a insistat, spunând chiar că poate oferi în plus suma de 500 de euro cu titlu de mită, pentru ca să le fie permisă continuarea călătoriei.

Citește și: Ciprian Ciucu, atac VIOLENT la adresa jurnalistului Victor Ciutacu: Un mare jeg acest ziarist!

Poliţistul a refuzat categoric suma de bani şi, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, a procedat la constatarea infracţiunii flagrante.

Faţă de cei patru albanezi s-a luat măsura nepermiterii intrării pe teritoriul României, iar procurorul de caz a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă săvârşirea infracţiunii de dare de mită, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.