Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru civili uciși în urma atac al armatei israeliene în apropiere de Damasc - presă

Agerpres
siria damasc

Patru civili, inclusiv un copil, au fost uciși în urma unui atac al armatei israeliene în orașul Sahnaya, situat la sud de Damasc, a anunțat postul de radio sirian al-Ikhbariya, prin corespondentul său, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Avioane militare israeliene au lansat rachete care au vizat poziții militare siriene în oraşul Homs și la periferia Damascului, într-un atac în care au fost ucişi cel puțin patru civili și răniţi alţi 21.

Armata siriană a anunşat că apărarea aeriană din Siria s-a confruntat cu atacul, care a fost lansat din spațiul aerian libanez.

Un purtător de cuvânt al armatei israeliene, întrebat despre acest atac, a declarat: "Nu comentăm astfel de informaţii".

Televiziunea de stat al-Ikhbariya a informat că cei patru civili, inclusiv un copil, au fost uciși în Sahnaya, la sud de Damasc, ca fiind "un rezultat al agresiunii sioniste".

Agenția de știri SANA a transmis că încă 21 de persoane au fost rănite. SANA a raportat, de asemenea, că forţele aeriene din Siria au doborât o serie de rachete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.