Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru componenţi ai naţionalei de fotbal a Camerunului au fost testaţi pozitiv la Covid-19 înaintea debutului Cupei Africii pe Naţiuni

camerun

Patru componenţi ai naţionalei de fotbal a Camerunului, printre care şi Michael Ngadeu Ngadjui, fostul fundaş al echipei FC Botoşani, au fost testaţi pozitiv la Covid-19 şi au fost plasaţi în izolare, cu zece zile înaintea debutului Cupei Africii pe Naţiuni, care va avea loc în Camerun în perioada 9 ianuarie-6 februarie, a anunţat, joi, un responsabil al Federaţiei de la Yaounde, citat de AFP.

''Pierre Kunde Malong, Jean Efala Konguep, Michael Ngadeu Ngadjui şi Christian Bassogog vor continua carantina separat de lot'', a precizat Serge Guiffo, responsabilul cu comunicarea din partea ''Leilor neîmblânziţi''. Jucătorii erau sub observaţie de la sosirea lor la lot, a adăugat oficialul, conform agerpres.

Vedeta naţionalei cameruneze, Eric Maxim Choupo-Moting, atacantul echipei Bayern Munchen, ''a părăsit prematur antrenamentul de joi din cauza unei dureri la genunchiul drept''. Fotbalistul a efectuat un RMN şi în curând va fi aflată gravitatea problemei sale.

Naţionala Camerunului, antrenată de portughezul Antonio Conceicao (ex-CFR Cluj), este una dintre favoritele CAN 2022, alături de reprezentativa Egiptului. Echipa Camerunului va juca meciul de deschidere pe 9 ianuarie, la Yaounde, contra Burkinei Faso, ulterior urmând să înfrunte Etiopia (13 ianuarie) şi selecţionata Insulelor Capului Verde (17 ianuarie), în Grupa A.

Camerunul a câştigat trofeul de campioană a Africii de cinci ori, ultima oară în 2017.

Competiţia continuă să fie menţinută de Confederaţia Africană de Fotbal, în ciuda zvonurilor insistente legate de o amânare sau o anulare a sa, din cauza pandemiei de Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.