Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru din cele cinci achiziţii ale lui Real Madrid, prezente la primul antrenament

cdnuploads.aa.com.tr
Real Madrid

Real Madrid a completat, luni, primul antrenament din presezon la baza sa sportivă Valdebebas, la o temperatură de 39 grade Celsius, la care au participat Jude Bellingham, Arda Guler, Fran Garcia şi Brahim Diaz, patru din cele cinci achiziţii făcute până în prezent, transmite EFE, potrivit Agerpres.

A lipsit de la primul antrenament al lui Carlo Ancelotti atacantul Joselu Mato, care a primit permisiunea de a se alătura echipei direct în SUA, unde vicecampioana Spaniei va juca cu AC Milan (23 iulie), Manchester United (26 iulie), FC Barcelona (29 iulie) şi Juventus Torino (2 august) în competiţia Soccer Champions Tour.

Bellingham, care a ratat meciurile Angliei din iunie în Liga Naţiunilor din cauza unei accidentări la genunchi, a arătat că este complet recuperat. După ce a trecut de controalele medicale, a lucrat în acelaşi ritm cu restul grupul în prima sa zi de antrenament.

La antrenament au mai fost prezenţi Lucas Vazquez, Alvaro Odriozola, Jesus Vallejo, Ferand Mendy, Toni Kroos, Dabi Ceballos şi Fede Valverde, restul jucătorilor urmând să revină pe parcursul acestei săptămâni.

Pe 19 iulie, Real Madrid va zbura către SUA pentru cele patru meciuri care vor fi esenţiale pentru pregătirea noului sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.