Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru jucătoare şi-au prelungit contractele cu CS Minaur Baia Mare

prosport.ro
handbal

Patru jucătoare şi-au prelungit contractele cu echipa feminină de handbal CS Minaur Baia Mare, a anunţat, miercuri, clubul maramureşean pe site-ul său oficial, potrivit Agerpres.

''Echipa de handbal feminin a CS Minaur Baia Mare se străduieşte să termine întrecerea din Liga Florilor MOL pe un loc cât mai bun. Gândurile se îndreaptă însă şi către sezonul viitor, astfel că s-a ajuns la o înţelegere cu patru dintre jucătoarele străine pentru prelungirea raporturilor contractuale'', se arată în comunicat.

Pivotul Alba Chiara Spugnini Santome, născut în 30 iunie 2000, cu prezenţe în echipa naţională a Spaniei (19 meciuri şi 23 de goluri), a venit în vara anului trecut la Minaur şi a evoluat în 19 meciuri pentru Minaur (campionat şi cupă), reuşind 92 de goluri.

Interul stânga Maria Gomes da Costa, care s-a născut în 13 aprilie 1999, convocat în mai multe rânduri la naţionala Spaniei (11 meciuri şi 13 goluri marcate), a venit în vara trecută la Minaur şi a jucat între timp 17 meciuri şi a marcat 23 de goluri.

Interul dreapta croat Katarina Pavlovic, născut în data de 30 ianuarie 1995, face parte din echipa naţionale a Croaţiei şi joacă din vara trecută la Minaur, adunând 19 meciuri şi 83 de goluri marcate.

Interul stânga Magda Cazanga, născut în data de 28 mai 1991, face parte din echipa naţională a Angolei şi se află la al doilea sezon la Minaur, pentru care a jucat 35 de partide, cu 165 de goluri marcate.

Minaur nu precizează până când au semnat cele patru jucătoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.