Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru localităţi au rămas fără energie electrică din cauza ploilor

Inquam Photos / George Calin
retele electrice curent

Localităţile Jupa, Satbătrân, Mehadia şi Bolvaşniţa au rămas fără energie electrică din cauza ploilor însemnate cantitativ care au căzut, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, în judeţul Caraş-Severin, problema fiind rezolvată ulterior pentru primele trei dintre acestea, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), potrivit Agerpres.

În aceste condiţii, miercuri dimineaţa, mai rămăsese fără curent electric localitatea Bolvaşniţa, a precizat sursa citată.

Din cauza precipitaţiilor abundente, în cursul nopţii au fost înregistrate situaţii în care sistemele de canalizare nu au reuşit să preia toată cantitatea de apă, pompierii militari şi voluntari fiind solicitaţi să intervină pentru evacuarea acesteia din patru curţi în municipiul Caransebeş şi din trei beciuri din Bocşa, Băile Herculane şi Caransebeş.

Mai multe localităţi din judeţul Caraş-Severin s-au aflat, în cursul nopţii, sub cod roşu de fenomene meteo periculoase, fiind prognozate averse torenţiale cu cantităţi de apă de 40-50 litri pe metrul pătrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.