Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PATRU MORȚI într-un incendiu în Timișoara: copii au ARS de VII în casă UPDATE Vecinii susțin că părinții nu erau acasă

Ultima Ora breaking news

Tragedie în toiul nopții la Timișoara. Patru oameni, printre care și copii, au ars de vii în casă, în urma unui incendiu. Se pare că părinții acestora erau beți și au văzut prea târziu flăcările, așa că alarma la 112 s-a dat tardiv. UPDATE Vecinii susțin că părinții copiilor nu erau acasă și au ajuns la circa zece minute de la izbucnirea flăcărilor.

"În jurul orei 22:35 am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la o casă (2 apartamente) pe strada Memorandului din Timișoara.

Citește și: Guvernul Orban va da Ordonanță de Urgență pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin (surse)

Din primele informații primite de la apelant, am fost informați că în interiorul locuinței ar fi un adult si 4 minori.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 5 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, 2 ambulanțe SAJ cu medic, 2 ambulanțe SAJ cu asistent medical și o autospecială de transport personal și victime multiple.

La sosirea echipajelor la fata locului, incendiul se manifesta într-o cameră și pe holul locuinței cu o degajare mare de fum.

În cele 2 apartamente locuiau 9 persoane, 4 adulți și 5 minori. 5 persoane au necesitat îngrijiri medicale, dintre care 3 adulți și un adolescent de 14 ani au fost transportați la spital și încă un adult a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă refuză transportul la spital.

Pentru identificarea posibilelor victime s-au constituit echipe de căutare-sălvare în interiorul imobilului. Din nefericire, au fost identificate 4 persoane decedate.

În acest moment Pompierii lucrează pentru evacuarea completă a fumului și înlăturarea efectelor negative ale incendiului", au transmis pompierii de la ISU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.