Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru noi focare de COVID-19 în Prahova, la un complex de servicii comunitare şi la un centru pentru adulţi cu handicap

stiri.md
covid test

Patru noi focare de COVID-19 au fost depistate în ultimele 24 de ore în judeţul Prahova, două dintre ele fiind la un complex de servicii comunitare din Ploieşti şi la un centru pentru adulţi cu handicap din municipiul Câmpina, potrivit Agerpres.

Conform datelor comunicate de Instituţia Prefectului, la Complexul de Servicii Comunitare "Sfântul Andrei" din Ploieşti sunt trei cazuri pozitive înregistrate la beneficiari. Aceştia au fost izolaţi în centru, sub supraveghere medicală, având forme uşoare ale bolii.

De asemenea, la Centrul de Abilitare şi Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Handicap din Câmpina au fost testate pozitiv 16 persoane (11 beneficiari şi 5 salariaţi). Cei 11 beneficiari au rămas în izolare în centru sub supraveghere medicală, iar cei 5 salariaţi au fost izolaţi la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie.

Alte două focare sunt la o firmă cu punct de lucru în comuna Floreşti (9 salariaţi pozitivi) şi la o societate din Ariceştii Rahtivani (11 angajaţi). Toate cele 20 de persoane sunt izolate la domiciliu sub supravegherea medicilor de familie.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate în Prahova 1.146 de cazuri noi de COVID-19, dintre care 230 la categoria de vârstă 0-18 ani.

În acelaşi interval, au decedat opt pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, dintre care cinci erau nevaccinaţi.

Conform raportării DSP, numărul de paturi COVID-19 ocupate este de 325. În secţiile ATI sunt ocupate 20 paturi din totalul de 26.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.