Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru pasageri clandestini, îmbarcați pe o navă plecată din Nigeria spre Marea Britanie, au fost arestați după ce au încercat să deturneze transportorul

www.digi24.ro
vapor, navă comercială

Patru pasageri clandestini care ameninţau echipajul unei nave în estuarul Tamisei pentru a ajunge în Anglia au fost arestaţi vineri de poliţia britanică, informează sâmbătă France Presse, potrivit agerpres.ro.

citește și: Sondaj CURS - PSD avariat serios de problemele interne, PNL nu reușește sa-și revină. Pro România în creștere ușoară. USR și Cioloș nu conving

"Nava a fost arestată şi securizată la scurt timp după 23.00 (ora locală şi GMT) vineri 21 decembrie", a anunţat sâmbătă poliţia din comitatul Essex (sud-estul Angliei) într-un comunicat.

"Patru bărbaţi au fost arestaţi în baza legii imigraţiei", a adăugat poliţia, adăugând că nimeni nu a fost rănit.

Nava, navigând sub pavilion italian şi care plecase din Lagos, Nigeria, a putut să-şi continue drumul spre portul Tilbury, destinaţia sa finală la est de Londra.

Un purtător de cuvânt al proprietarului navei, grupul italian Grimaldi, a explicat vineri că patru pasageri clandestini înarmaţi cu bare de fier au ameninţat echipajul cargoului în estuarul Tamisei, cerând să ajungă în Anglia.

Potrivit purtătorului de cuvânt, Paul Kyprianou, ei au reuşit să scape din cabina unde erau ţinuţi după ce fuseseră descoperiţi de echipaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.