Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier

accident bun

Un accident rutier produs marţi pe DN6, pe raza localităţii Gura Văii, în care au fost implicate trei autoturisme, s-a soldat cu patru victime, care au fost transportate la spital, potrivit Agerpres.

"Accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanţei în mers. Un bărbat de 34 ani, din Drobeta Turnu Severin, nu a păstrat distanţa şi a lovit autovehiculul din faţa sa, care a fost proiectat în cel de-al treilea autoturism. Din accident au rezultat patru victime, care au fost transportate la spital. În urma testării, a rezultat alcoolemie 'zero' în cazul şoferilor. În continuare se fac cercetări la faţa locului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, cms. şef de poliţie Nicolae Lohon.

Citește și: Un bărbat a murit, după ce a fost atacat de un urs

La faţa locului au intervenit şi reprezentanţi ai Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin. Cele patru victime au primit primul ajutor de la echipajele medicale SMURD şi SAJ, după care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Drobeta Turnu Severin. Pompierii au asigurat şi măsurile de apărare împotriva incendiilor la cele trei autoturisme implicate în accident, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta al judeţului Mehedinţi, plt. maj. Raluca Tîrcă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.