Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane au fost rănite într-un accident de circulaţie, în Hunedoara

radiofrance.fr
accident

Patru persoane au fost rănite miercuri după-amiază într-un accident de circulaţie ce a avut loc pe o şosea dintre localităţile Bârsău şi Nojag, din judeţul Hunedoara, după ce şoferul unui autoturism nu a respectat indicatorul de prioritate de la intersecţia a două drumuri judeţene şi s-a tamponat cu o altă maşină care circula regulamentar potrivit Agerpres.

Potrivit primelor verificări ale poliţiştilor vinovat de producerea accidentului este un şofer de 65 de ani, din comuna Hărău, care a intrat în intersecţie fără să ţină cont de indicatorul "Cedează trecerea" şi a fost izbit de un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 33 de ani, din comuna Certeju de Sus, care circula pe drumul cu prioritate.

"În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto şi a doi pasageri din autoturismul care circula regulamentar. În cauză a fost întocmit un dosar penal", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Pentru salvarea victimelor la faţa locului au intervenit pompierii militari şi paramedicii SMURD Deva, cu ajutorul unei autospeciale de descarcerare şi cu două ambulanţe.

Răniţii au fost transportaţi la spitalul judeţean din Deva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.