Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane care au încălcat măsurile carantinării au fost sancționate de polițiștii gorjeni

Patru persoane au sancţionate de poliţişti după ce au fost depistate că nu au respectat măsura carantinării la domiciliu, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, luni, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti, cu ocazia verificărilor pe raza de competenţă a persoanelor aflate în izolare/carantină la domiciliu, au depistat un tânăr de 23 de ani, din comuna Scoarţa, şi o tânără de 26 de ani, din aceeaşi localitate, care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu, aceştia fiind identificaţi pe DN 67 - Pişteştii din Deal, din comuna Scoarţa.

Donald Trump, ieșire furtunoasă după atacul din Viena: 'Aceste atacuri ale răului asupra oamenilor nevinovaţi trebuie să înceteze'

"Cei doi tineri au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, conform Legii nr. 55/2020. Tot în cursul zilei de ieri (luni n.r.), poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana, cu ocazia verificărilor pe raza de competenţă a persoanelor aflate în izolare/carantină la domiciliu, au depistat un bărbat de 43 de ani, din comuna Godineşti, şi pe soţia acestuia, în vârstă de 30 de ani, care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu, aceştia fiind identificaţi în incinta unei societăţi comerciale, de pe raza comunei. Faţă de cele două persoane a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă, în valoare de 1.000 lei, conform Legii nr. 55/2020", a precizat Victor Ţuhaşu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.