Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane din județul Brașov, reţinute după ce ar fi abordat pe stradă doi tineri şi i-ar fi lovit

huffingtonpost.co.za
catuse

Patru persoane cu vârste între 18 şi 32 de ani au fost reţinute de poliţiştii din judeţul Braşov, după ce trei dintre ele ar fi abordat pe stradă, în localitatea Caţa, doi tineri, pe care i-au agresat, inclusiv la locuinţa celei de-a patra, scrie news.ro.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, poliţiştii din cadrul Secţei de Poliţie Rurală Hoghiz fac cercetări într-un dosar penal după ce au fost sesizaţi că doi tineri, de 17 şi 18 ani, ar fi fost agresaţi fizic.

”Astfel, în baza unei sesizări primite la data de 10 aprilie, poliţiştii au efectuat cercetări în dosarul de cercetare penală pe care l-au constituit, în care au stabilit până la acest moment că, la data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 23.00, doi tineri, din localitatea Caţa, judeţul Braşov, ar fi fost interceptaţi pe stradă de alte trei persoane în timp ce se întorceau de la o petrecere. Una dintre cele două persoane interceptate a fost lovită de cei trei, apoi a fost dusă într-o locuinţă din apropiere, proprietatea unui alt bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunilor, unde a fost supusă la tratamente umilitoare şi de natură a-i produce leziuni. Tot în acea locuinţă a ajuns şi cealalt tânăr, de 18 ani, care însoţea victima, aceasta fiind la rândul său lovit şi ameninţat de o singură persoană din grup”, a arătat sursa citată.

Cele patru persoane, cu vârste între 18 şi 32 de ani, au fost reţinute, urmând a fi prezentate judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunerea de arestare preventivă.

Cauza este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.