Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane implicate în conflictul de la Buhuşi au fost arestate preventiv

politie bun

Patru persoane reţinute de poliţişti în urma percheziţiilor efectuate, vineri, la Buhuşi, au fost arestate preventiv, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

"Din cele 6 persoane reţinute ieri, faţă de 4 a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, iar 2 au fost plasate sub control judiciar", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Poliţiştii au efectuat, vineri, 10 percheziţii domiciliare la mai multe persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de ultraj, lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice, în urma cărora 5 persoane au fost reţinute, informează Agerpres.

Totodată, un bărbat în vârstă de 33 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj, a fost reţinut de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuşi şi arestat preventiv.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit bâte, topoare, obiecte de îmbrăcăminte şi alte mijloace materiale de probă ce interesează cauza.

Pe 17 ianuarie, între două grupuri de persoane din oraşul Buhuşi a izbucnit un conflict, fiind necesară intervenţia poliţiştilor şi a jandarmilor.

Unul dintre poliţişti a fost lovit cu o bâtă în cap, în timpul intervenţiei.

În urmă cu o săptămână, o altă poliţistă a fost lovită de un minor, în timp ce participa la o misiune de aplanare a unui conflict din municipiul Oneşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.