Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane sunt cercetate pentru braconaj cinegetic, după ce au fost prinse de jandarmi

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam arestați traficanti

Patru persoane sunt cercetate pentru braconaj cinegetic, după ce au fost prinse de jandarmi pe raza localităţii Buceş, din judeţul Hunedoara, având asupra lor arme de vânătoare, dar fără să deţină documentele legale pentru deţinerea armelor şi autorizaţia necesară pentru o partidă de vânătoare, a informat, luni, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Hunedoara, potrivit Agepres.

Cei patru au fost depistaţi în cadrul unei acţiuni de prevenire şi de combatere a braconajului cinegetic ce a fost organizată duminică noaptea de către jandarmii de la Postul Montan Vaţa de Jos şi poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Hunedoara. 

Potrivit jandarmilor, dintre cele patru persoane doar una deţinea o autorizaţie de vânătoare, însă documentul era expirat din 11 iulie.

Citește și: Un tânăr fără permis a intrat cu maşina în curtea unui imobil, după ce i-a distrus gardul

"Având în vedere faptul că persoanele depistate nu deţineau documentele legale, respectiv permis de armă, permis de vânătoare permanent şi nici nu erau însoţite de organizatorul de vânătoare (...), au fost întocmite documentele pentru infracţiunea de braconaj, conform Legii 407/2006 a vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic, fiind predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor", se arată într-un comunicat al IJJ Hunedoara.

De asemenea, a fost dispusă măsura ridicării autorizaţiei, armelor de vânătoare şi a muniţiei aferente ce a fost găsită asupra celor patru suspecţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.