Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane suspectate că ar fi comercializat droguri în județele Ialomiţa şi Constanţa au fost arestate preventiv

bbc.co.uk
droguri canabis cocaina

Patru persoane suspectate că ar fi deţinut şi comercializat droguri şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori din judeţele Ialomiţa şi Constanţa, în perioada 2021-2022, au fost arestate preventiv, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa.

Cei patru sunt cercetaţi de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa, împreună cu procurorii DIICOT, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, potrivit Agerpres.

"Din cercetări a reieşit că, pe parcursul anilor 2021-2022, persoanele bănuite, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în mod repetat, ar fi deţinut şi comercializat droguri şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori din judeţele Ialomiţa şi Constanţa. În urma activităţilor desfăşurate în cauză, au fost descoperite şi ridicate mai multe terminale mobile, un cântar electronic de precizie, o pungă cu proiectile din plastic de culoare albă, aproximativ 140 de grame de fragmente de plante de cannabis, peste 15 grame de cannabis, 2 arme tip airsoft şi 4.100 de lei", se arată în comunicatul IPJ Ialomiţa.

Cele patru persoane au fost reţinute pe 19 octombrie şi au fost prezentate ulterior magistraţilor din cadrul Tribunalului Ialomiţa, care au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa şi jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa şi Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.