Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru răniţi într-un accident produs pe Valea Oltului

accident rutier

Patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, în urma unui accident rutier produs luni dimineaţă DN 7, în zona localităţii Albota, unde un şofer a adormit la volan şi a intrat pe contrasens, autoturismul său izbindu-se frontal cu un altul care circula regulamentar, informează news.ro.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, accidentul a avut loc în localitatea Balota, într-o curbă, unde şoferul unui Volkswagen Passat în care se mai aflau alte trei persoane a adormit la volan şi a intrat pe contrasens, maşina sa ciocnindu-se cu un autoturism Mitsubishi.

În urma impactului, toţi cei patru ocupanţi au autoturismului care a părăsit sensul său de mers au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. Una dintre victime a suferit un traumatism la coloana vertebrală, alta are un traumatism cranio-cerebral, iar celelalte două au răni la mâini şi picioare, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, care au intervenit la locul accidentului.

În urma accidentului, traficul rutier a fost complet blocat pe Valea Oltului, iar la ora transmiterii acestei ştiri drumul a fost redeschis circulaţiei autovehiculelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.