Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru răniţi, între care un copil, în urma unei coliziuni auto pe DN 39 pe podul de la Agigea

accident bun

Patru persoane, între care un copil, au fost rănite şi transportate la spital în urma unei coliziuni auto în lanţ, petrecute joi pe DN 39, pe podul rutier de la Agigea, circulaţia desfăşurându-se cu dificultate, alternativ, pe o bandă de mers, timp de peste două ore, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, potrivit Agerpres.

"Un bărbat, de 36 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, banda numărul 2, dinspre Eforie Nord către Constanţa şi, ajungând în zona podului rutier Agigea, pe fondul neatenţiei în conducere a intrat în coliziune faţă-spate cu un autoturism, condus de un bărbat, de 45 de ani, în aceeaşi direcţie de deplasare. În urma impactului, primul auto a fost proiectat pe contrasens într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 44 de ani. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorilor din primul şi ultimul auto, precum şi a două pasagere din acesta", a transmis IPJ.

Citește și: Plan roşu de intervenţie în Tulcea: Un microbuz cu persoane s-a răsturnat

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, răniţii au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Este vorba de o femeie de 30 de ani, care a suferit traumatisme în zona toracică şi la un picior, doi bărbaţi, de 35, respectiv 44 de ani, cu traumatism femur stâng, respectiv traumatisme la picior şi mână, şi un copil de 9 ani, cu traumatism la un genunchi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.