Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru românce au ajuns în sferturile turneului ITF de la Heraklion

club-de-sport.ro
tenis

Jucătoarele române de tenis Cristina Dinu, Alexandra Cadanţu-Ignatik, Ilinca Dalina Amariei şi Oana Gavrilă s-au calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Heraklion (Creta), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari.

Dinu (30 ani, 287 WTA), a treia favorită, care în primul tur a învins-o pe cipriota Klio Maria Ioannou (6-1, 6-1), a dispus în optimi de grecoaica Eleni Christofi (25 ani, 715 WTA), cu 6-2, 6-3, după o oră şi 34 de minute, potrivit Agerpres.

Cadanţu (33 ani, 295 WTA), a patra favorită, a întrecut-o în turul secund pe grecoaica Elena Korokozidi (20 ani, 907 WTA), cu 6-1, 7-5, în aproape două ore de joc (1 h 49 min), după ce câştigase în prima rundă în faţa italiencei Gloria Ceschi (2-6, 6-3, 6-2).

Ilinca Dalina Amariei (21 ani, 360 WTA), cap de serie numărul şapte, s-a impus cu 6-4, 6-3 în faţa jucătoarei germane Fabienne Gettwart (27 ani, 630 WTA), într-o oră şi 33 de minute. În primul tur, Amariei câştigase clar în faţa slovacei Laura Svatikova, cu 6-2, 6-1.

Oana Gavrilă (25 ani, 564 WTA), care a surclasat-o în primul tur pe letona Margarita Ignatjeva (6-0, 6-1), a beneficiat în optimi de abandonul grecoaicei Sapfo Sakellaridi (20 ani, 284 WTA), a doua favorită şi partenera sa obişnuită de dublu, la scorul de 3-0.

În sferturi, Dinu şi Amariei vor fi adversare, Cadanţu o va întâlni pe jucătoarea spaniolă Leyre Romero Gormaz, iar Gavrilă va înfrunta o altă reprezentantă a Spaniei, Ane Mintegi Del Olmo.

Andreea Mitu, principala favorită a turneului, a fost eliminată din primul tur, ca şi Simona Ogescu şi Daria Ştefania Mălăescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.