Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru soldaţi americani răniţi în nord-estul Siriei

SOFREP
Al Tanf baza siria masini militare

Patru soldaţi americani au fost răniţi joi într-un atac cu rachetă împotriva unei baze folosite de coaliţia antijihadistă în regiunea Deir al-Zor din nord-estul Siriei, a anunţat Comandamentului Central al Armatei SUA (CENTCOM), transmit AFP şi Reuters preluat de agerpres.

"Forţele coaliţiei din Green Village, în estul Siriei, au fost vizate de două serii de rachete care au lovit două clădiri", a indicat CENTCOM într-un comunicat, precizând că atacul a avut loc în jurul orei unu dimineaţa.

"Patru soldaţi americani sunt examinaţi în prezent pentru răni uşoare şi posibile traumatisme craniene", a precizat comandamentul american, fără să desemneze potenţialii autori ai tirului de rachete. A fost deschisă o anchetă, potrivit Reuters.

Baza kurdă Green Village, care găzduieşte forţe ale coaliţiei încă desfăşurate în Siria pentru a lupta împotriva ultimelor celule ale grupării Stat Islamic, a mai fost vizată în ianuarie de tiruri de rachete atribuite grupărilor pro-iraniene. La acea dată, nu s-au înregistrat răniţi, mai scrie AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.