Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru suspecţi de trafic de droguri, reţinuţi în urma unor percheziţii domiciliare

perchezitii politie

Patru persoane au fost reţinute într-un dosar privind efectuarea de operaţiuni cu substanţe psihoactive, în urma a două percheziţii la locuinţele acestora din municipiul Constanţa, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), informează Agerpres.

La domiciliile suspecţilor au fost găsite, printre alte bunuri cu valoare probatorie, peste 60 grame de substanţe psihoactive, opt telefoane mobile şi 12.000 de lei.

"Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanţa, au desfăşurat o acţiune în urma căreia 4 persoane au fost reţinute. În cursul zilei de ieri, 2 noiembrie, poliţiştii au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Constanţa, la locuinţele a 4 persoane (3 bărbaţi şi o femeie), cu vârste cuprinse între 22 şi 37 de ani. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 63 de grame de substanţe psihoactive, 8 telefoane mobile, 12.000 de lei, precum şi alte bunuri cu valoare probatorie", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de cele patru persoane, pentru săvârşirea infracţiunilor de efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Suspecţii vor fi prezentaţi instanţei de judecată, în vederea arestării preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

La activităţi au participat şi jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis" Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.