Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru tineri, printre care şi un minor, care ar fi violat o fată cu afecţiuni psihice, au fost trimişi în judecată

shutterstock.com
condamnare justitie ciocanel

Patru tineri, printre care şi un minor, care fi violat o persoană cu afecţiuni psihice, au fost trimişi în judecată pentru infracţiunea de viol, a informat miercuri,Parchetul de pe lângă Tribunalul Horezu, într-un comunicat transmis Agerpres.

În cauză, procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a celor patru inculpaţi.

Persoana vătămată, o fată în vârstă de 19 ani, ar fi fost ademenită în locuinţa unuia dintre inculpaţi, unde sub ameninţări şi prin acte de violenţă, a fost constrânsă să întreţină raporturi sexuale cu tinerii.

"Din rechizitoriul întocmit, rezultă următoarea situaţie de fapt: în noaptea de 17/18 decembrie 2022, inculpaţii majori împreună cu inculpatul minor (16 ani şi 10 luni), au ademenit-o pe persoana vătămată într-o locuinţă aparţinând unuia dintre inculpaţi, unde, prin exercitarea de violenţe şi ameninţări, precum şi profitând de starea de vulnerabilitate a victimei, generată de afecţiunile psihiatrice de care aceasta suferă, au constrâns-o să întreţină cu ei concomitent şi succesiv raporturi sexuale orale şi normale", se precizează în comunicat.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Horezu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.