Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru traficanți de droguri au fost prinși la Suceava: ridicau colete trimise din Spania în care se găseau 15 kilograme de canabis

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Patru traficanţi au fost prinşi la Suceava de procurorii DIICOT, în timp ce ridicau colete trimise din Spania în care se găseau 15 kilograme de canabis.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în luna martie 2023, doi dintre traficanţi s-au deplasat în Spania, de unde au expediat, prin intermediul unei firme de coletărie, o cantitate de aproximativ 15 kilograme de canabis (2 colete conţinând 8, respectiv 7 kilograme de droguri de risc). Cei doi s-au întors apoi în România în vederea ridicării coletelor, notează Agerpres.

Anchetatorii au organizat, miercuri, două acţiuni de prindere în flagrant a traficanţilor, care s-au prezentat să ridice coletele în municipiul Suceava şi oraşul Gura Humorului.

Trei dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, iar al patrulea a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Activităţile judiciare au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul DCCO Bucureşti. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic şi Criminalistic din cadrul DIICOT-Structura Centrală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.