Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Papp, înaintea meciului cu FCSB: 'La ce s-a întâmplat săptămâna trecută, ar fi o minune să câştigăm punct sau puncte'

Paul Papp

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Paul Papp, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că având în vedere problemele cu viroza care au afectat lotul în ultima săptămână, ar fi o minune ca formaţia sa să câştige punct sau puncte în partida cu FCSB din deplasare, potrivit Agerpres.

"La ce s-a întâmplat săptămâna trecută, ar fi o minune să câştigăm punct sau puncte. Nu ne-am pregătit foarte bine, nu am avut multe antrenamente şi cred că da, ar fi o minune. Eu mă simt mai bine, dar am avut câteva zile foarte grele cu febră 40 de grade, am stat doar în pat. Sper ca la ora meciului să fiu 100% şi să pot să dau totul pentru echipă. Ne aşteaptă un meci destul de dificil cu o echipă bună a campionatului nostru. Sunt în faţa noastră în clasament, iar noi ne dorim să îi prindem din urmă. Cred că va fi un spectacol frumos", a spus Papp.

"Cu Voluntari am făcut un joc destul de slab, nu trebuie să dăm vina pe unul sau altul. Cred că toată echipa a fost de vină. Ne pare rău, aşa se întâmplă în fotbal, nu poţi să câştigi în fiecare săptămână sau fiecare meci. Ne dorim asta, dar se întâmplă şi dezamăgiri. Mergem înainte, sperăm să luăm 3 puncte la Bucureşti şi să ne apropiem de FCSB. Ne dorim ca duminică să fie peluza plină, fanii să fie alături de noi şi să ne încurajeze 90 de minute", a adăugat Paul Papp.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte, duminică, de la ora 19:00, în deplasare, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a play-off-ului Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.