Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Pogba ar putea să nu mai joace pentru Juventus până la CM 2022 din Qatar

Paul Pogba

Mijlocaşul naţionalei de fotbal a Franţei, Paul Pogba, nu va mai juca probabil pentru echipa sa, Juventus Torino, înainte de Cupa Mondială 2022 (20 noiembrie-18 decembrie), a declarat vineri antrenorul său, Massimiliano Allegri, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Din cauza unei accidentări la genunchi, francezul nu a mai jucat la Juve de când a revenit în Serie A în această vară, iar echipa sa de club mai are doar cinci meciuri până la startul turneului final al CM 2022 din Qatar.

"(Federico) Chiesa şi Pogba nu sunt în echipă. Nu există nicio şansă să fie în meciul de miercuri (împotriva lui Paris Saint-Germain în Liga Campionilor) şi există şanse de 99% să nu fie disponibili nici împotriva lui Inter Milano (duminică, 6 noiembrie)", a declarat Allegri reporterilor.

"Dacă revin, deşi este foarte puţin probabil, vor fi pe teren împotriva Veronei şi Lazio (13 noiembrie). Dar este foarte puţin probabil", a adăugat Allegri.

Nu există o dată certă privind revenirea lui Pogba, Franţa, campioana mondială, urmând să dispute primul meci la CM 2022 din Qatar pe 22 noiembrie împotriva Australiei.

Selecţionerul Deschamps va anunţa lotul Franţei pentru Cupa Mondială pe 9 noiembrie, Raphael Varane fiind şi el sub semnul întrebării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.