Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Pogba îl refuză pe Jose Mourinho: Rămâne la Juventus

Paul Pogba

Paul Pogba a pus capăt speculaţiilor! Mijlocaşul francez a promis fanilor că va rămâne la Juventus Torino. Aflat în vacanţă în Statele Unite, Pogba a fost aşteptat, la intrarea în hotel, de câţiva suporteri care au cerut autografe. Fanii nu au ezitat să-l întrebe unde îşi va continua cariera.

Transferul lui Pogba de la Juventus la Manchester United este cel mai discutat în această vară. Presa internaţională a scris în ultimele săptămâni că Pogba urmează să ajungă la Manchester United contra unei sume record de 120 milioane de euro. Transferul lui Pogba de la Juventus la Manchester United este cel mai discutat în această vară. Presa internaţională a scris în ultimele săptămâni că Pogba urmează să ajungă la Manchester United contra unei sume-record de 120 milioane de euro.

Între timp, Paul Pogba nu pierde timpul în zădar şi îşi menţine forma fizică în sala de forţă. Îmbrăcat în tricoul vedetei din NBA, Stephen Curry, Pogba şi-a demonstrat abilităţile în box. Paul Pogba evoluează la Juventus din 2012. Atunci, el a fost cedat gratis de Manchester United, care nu i-a prelungit contractul şi fotbalistul a semnat cu “La Vecchia Signora” din postura de agent liber, conform publika.md.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.