Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Pogba, mijlocaşul lui Manchester United, a negat zvonurile potrivit cărora vrea să se retragă de la naţionala Franţei după declaraţiile lui Emmanuel Macron

Paul Pogba

Paul Pogba, mijlocaşul lui Manchester United, a negat categoric luni, pe Instagram, zvonurile apărute duminică, potrivit cărora el vrea să se retragă de la naţionala Franţei din cauza declaraţiilor preşedintelui Emmanuel Macron după uciderea profesorului Samuel Paty de către un islamist, transmite presa internaţională, anunță AGERPRES.

Duminică, site-ul egiptean 195sports.com a lansat informaţia că recentele declaraţii ale lui Emmanuel Macron, după uciderea lui Samuel Paty, l-ar fi făcut pe Paul Pogba, care este de confesiune musulmană, să decidă să nu mai joace pentru "les Bleus". Informaţia a fost preluată de ziarele britanice The Sun şi Daily Mail.

Citește și: EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Luni, Pogba a pus capăt acestui zvon, postând pe Instagram un mesaj cât se poate de clar: "Fake news inacceptabil".

Franţa ''nu va renunţa la caricaturi'', a declarat Macron joi seara, la o ceremonie în memoria Samuel Paty, decapitat într-un atac islamist după ce le arătase elevilor săi caricaturi cu profetul Mahomed.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.