Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Stănescu a UIMIT la ieșirea de la audierea din Parlament: 'Habar nu am cine este generalul Dumbravă.Nu știu pe nimeni de la SRI'

Inquam Photos / Octav Ganea
Paul Stanescu

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, marți, întrebat dacă a avut discuții cu fostul general SRI Dumitru Dumbravă despre scrisoarea din partid prin care i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, că nu știe cine este Dumbravă și nu cunoaște „pe nimeni de la SRI”, scrie Mediafax.

„Nu știu pe nimeni de la SRI. Am auzit și eu public de domnul general Dumbravă, habar nu am cine este”, a declarat, marți, la Parlament, vicepremierul Paul Stănescu, întrebat despre afirmația lui Liviu Dragnea potrivit căreia semnatarii scrisorii din partid ar fi avut discuții cu fostul general SRI Dumitru Dumbravă.

Stănescu a adăugat că s-a întâlnit cu directorul SRI, Eduard Hellvig, însă pe vremea când acesta era ministru al Dezvoltării, și de atunci nu au mai vorbit nici măcar la telefon.

„L-am cunoscut pe domnul Hellvig, a fost o perioadă ministrul Dezvoltării, ne-am întâlnit de mai multe ori fiind președinte de Consiliu Județean și ultima dată cred că m-am întâlniti cu dl Hellvig când s-a inaugurat baza militară Deveselu. Nu am avut nici pe telefon altă discuție”, a explicat vicepremierul.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, într-o emisiune televizată, despre cei opt membri CEx care au votat pentru demisia sa din funcție și au criticat în public anumite aspecte din partid, că „nu vor mai face parte din echipă” dacă vor continua să își atace formațiunea.

Citește și: DECIZIE INCENDIARĂ pentru Liviu Dragnea - Magistrații au hotărât redeschiderea Dosarului Tel Drum, după cererea DNA

 

„Au fost opt oameni care au votat în CEx și eu le doresc succes în continuare (...) Toți ceilalți colegi care au acordat sprijinul în continuare au spus . Toți cei care au venit să susțină au venit cu mandat de la județele respective. Noi avem obiective mari de atins în continuare. Este nevoie de orice membru de partid, de orice lider de partid. Depinde de fiecare cum își va gestiona prestația în perioada următoare. Dacă va înțelege că dincolo de planuri, ale lor sau ale altora din afara partidului, este mai important ce facem cu această țară, sunt bineveniți. Dacă vor continua cu această atitudine, cu tot felul de întâlniri secrete, întâlniri cu Dumbravă de la SRI sau cu alții, comunicări cu Iohannis sau nu, este problema lor, dar nu vor mai face parte din echipă”, a declarat, duminică seară, la România TV, președintele PSD Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.