Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Stănescu iese la atac: Florin Cîțu a inventat Comitetul de Vândut Iluzii!

Facebook
Paul Stănescu

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, consideră că anunțul premierului Florin Cîțu, referitor la relaxarea restricțiilor de la 1 iunie, a fost făcut fără a consulta specialiștii și reprezintă o mișcare disperată a Guvernului de reparare a imaginii șifonate.

”Într-un act disperat și iresponsabil de a arăta că are lucrurile sub control, premierul Cîțu a anunțat sfârșitul pandemiei de la 1 iunie și constituirea unui comitet care ne va aduce la o viață normală.

”Comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate” este doar un exercițiu de imagine. Normalitatea nu o stabilește Cîțu prin comitetul lui. Toți specialiștii spun, fără vreun dubiu, că nu putem previziona un orizont de timp exact pentru revenirea la o viață socială normală. Sunt mulți factori pe care guvernanții nu îi pot controla și care trebuie luați în considerare: gradul de vaccinare, testarea în masă, evoluția virusului, mutațiile lui.

Ca să-și mai îndrepte imaginea rău șifonată de măsuri aberante de restricție, precum închiderea magazinelor de la ora 18.00, a plusat și ne-a anunțat că gata, de la 1 iunie intrăm în normalitate.

De ce era nevoie de un astfel de comitet? Adică până acum ministerele și guvernul nu au avut în vedere revenirea la normalitate? Nu asta este misiunea guvernului penelisto-userist?

Prin comitetul acesta inutil, domnul Cîțu doar își cumpără timp pentru propria sa agendă și creează false așteptări românilor.

Ce promite nu este deloc un act de responsabilitate. Faptul că nu s-a consultat nici cu useriștii, nici măcar cu colegii lui liberali, arată cât de personală îi este agenda. În spatele acestui exercițiu de imagine stă o luptă politică internă acerbă, între liberali și liberali, între liberali și useriști, în funcție de care se iau decizii politice aberante.

Conflictele din interiorul coaliției nu aduc niciun bine românilor. Când ei se luptă pentru putere România sărăcește.”, scrie Paul Stănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.