Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un vicepremier îl pune la punct pe Ludovic Orban: 'Nu poţi să faci o asemenea glumă. Din păcate, nu e om politic'

Inquam Photos / Octav Ganea
paul stanescu

Vicepremierul Paul Stănescu a catalogat, marţi, drept "o glumă" plângerea penală făcută de preşedintele PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă, el afirmând că nu poţi să faci aşa ceva într-o democraţie. 

"Cred că e o glumă ce a făcut domnul Orban, bine n-a fost capul lui (...), mâna altcuiva a fost. Dar cred că e o glumă ceea ce a încercat domnul Orban. Nu poţi să faci aşa ceva într-o democraţie, (...) chiar dacă nu suntem consolidată aşa de bine. Nu poţi să faci o asemenea glumă. Din păcate, nu e om politic cred în primul rând", a declarat Stănescu.

Eugen Teorodovici intervine în scandalul Pilonului II de pensii: 'E o aberație, o știre falsă'


Întrebat dacă ar fi necesar un dialog cu preşedintele Klaus Iohannis, având în vedere atât existenţa acestei plângeri penale, cât şi afirmaţiile şefului statului privind pilonul II de pensii, Stănescu a răspuns: "Preşedintele, în urma situaţiei politice, a ceea ce s-a întâmplat, cred că a rămas puţin în ofsaid, ca să fiu elegant. Şi nu ştiu câte discuţii putem să avem cu domnul preşedinte, în momentul în care ceri demisia de patru ori prim-ministrului în funcţie, mai mult, ultima dată, o ceri de la un summit internaţional. Cred că un preşedinte trebuie să fie al tuturor românilor (...), să dea dovadă de foarte mult echilibru în primul rând". 

Vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a participat marţi la conferinţa de lansare a Ofertei programelor de formare continuă pentru anul 2018 a Institutului Naţional de Administraţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.