Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Stănescu îi traseză ORDINE șefei sale, Viorica Dăncilă, și îi INTERZICE funcție în BPN al PSD: 'Are foarte multe de făcut, are funcţie politică' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Paul Stănescu

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat miercuri, la finalul Biroului permanent naţional al PSD, că nu va mai candida la nicio funcţie de conducere în PSD şi crede că premierul Viorica Dăncilă are deja foarte multe de făcut şi nu va candida nici ea pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD.

"Nu mai candidez. Nu mai vreau să candiez (...) Candidează fiecare dacă vrea să candideze, dar eu nu candidez”, a spus Paul Stănescu.

Citește și: Achiziție de proporții în sistemul medical: Ce a cumpărat gigantul MedLife

Întrebat dacă el crede că premierul Viorica Dăncilă va candida pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, Paul Stănescu a spus: "Am mai spus-o public odată. Domna prim-ministru are foarte multe de făcut. Deja doamna prim-ministru are funcţie politică, este preşedintele femeilor social-democrate. Eu nu cred că doamna prim-ministru s-a gândit la aşa ceva”.

Paul Stănescu a condus Consiliul Judeţean Olt între anii 2008 şi 2016.

Citește și: Un colos de pe piața amenință liderii iPhone și Samsung: Ce super-telefoane a lansat astăzi și pe ce mizează

Stănescu, preşedinte al PSD Olt, a preluat funcţiile de ministru al Dezvoltării şi vicepremier după ce Sevil Shhaideh a demisionat din Guvern în urma anchetei DNA în dosarul „Belina”, el păstrând funcţia de vicepremier şi după numirea noului guvern condus de Viorica Dăncilă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.