Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării, vorbește despre dosarul pe care DNA îl vrea redeschis: Nu se găsește denunțătorul, cred că s-a făcut pe numele altcuiva

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Paul Stănescu Felix Stroe Marius Nica

E război total între cei de la PSD şi Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). Un alt lider al partidului aflat la Putere lansează acuzaţii grave la adresa procurorilor. Vicepremierul şi ministrul Dezvăltării, Paul Stănescu, vorbește despre un dosar mai vechi, pe care DNA îl vrea redeschis. Stănescu denunţă lucruri extrem de grave.

Citește și: Dan Negru a spus tot! Unde a făcut luna de miere și cine i-a făcut cadou vacanța de lux

Vicepremierul acuză faptul că denunţătorul său nu ar exista. "Denunţătorul a fost căutat de poliţie. Nu s-a găsit. Cred că a făcut denunţ pe numele altcuiva. Nu am fost ameninţat. E curios că totul s-a întâmplat foarte repede. Când voi fi inculpat, îmi voi da demisia din Guvernul României. Nu m-am predat şi nu mă voi preda niciodată", a mai spus Paul Stănescu.

Citește și: Achiziție neașteptată: Ce companie va cumpăra gigantul Wizz Air

PSD nu vrea să renunţe cu niciun chip la schimbarea legilor justiţiei chiar dacă cei din Comisia Europeană au avertizat şi au anunţat că România poate ajunge într-o situaţie periculoasă.

"Prezumţia de nevinovăţie nu mai funcţionează. E vorba de Guvernul României şi nu vreau să se discute despre mine că sunt penal. Asta trăim astăzi. Legislaţia noastră ar trebui să fie în concordanţă cu cea europeană. Sper ca actuala coaliţie, în următoarea sesiune, să facă acest lucru. E greu să interpretez scrisoarea de la Bruxelles. E mai mult o chestiune politică acea scrisoare, ca să zic aşa", a spus Stănescu în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: S-a aflat! Care este prețul real pe care Hagi l-a plătit pentru fiul său, Fiorentinei

Mai mult, vicepremierul spune că legislaţia trebuie neapărat schimbată de PSD şi ALDE. "E o urgenţă să punem legislaţia noastră în concordanţă cu cea europeană în privinţa prezumţiei de nevinovăţie. Sunt convins că partidul din care fac parte va merge până la capăt în privinţa justiţiei.", anunţă Stănescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.