Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Stănescu NU demisionează din Guvern. Reacţie la decizia CExN al PSD: 'Am fost umilit inutil şi fără niciun argument'

Inquam Photos / Octav Ganea
paul stanescu iccj

Vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării, anunţă că nu demisionează din Guvern, aşa cum i-a cerut Comitetul Executiv Naţional al PSD. Cel puţin nu încă, pentru că urmează să-şi facă propria analiză.

"Dacă, la şedinţa CExN de luni, 19 noiembrie, doamna prim-ministru sau preşedintele PSD mi-ar fi reproşat ceva legat de activitatea la minister şi mi-ar fi cerut demisia, o făceam pentru că sunt un om de onoare şi nu mă agăţ de niciun scaun! Mai mult, înaintea şedinţei, m-am întâlnit cu preşedintele Dragnea, care mi-a spus că nu-mi poate pune la îndoială competenţa ca ministru şi nicio clipă nu mi-a cerut să fac un pas în spate! Ulterior, am fost umilit inutil şi fără niciun argument, ceea ce mă face să nu intru în acest joc politicianist! Îmi voi face propria analiză şi voi decide în consecinţă!", a declarat Paul Stănescu.

CITEȘTE ȘI: Pete galbene de transpirație pe haine? Ce BOALĂ pot anunța

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis ca miniştrii Paul Stănescu şi Lucian Şova să demisioneze în cazul în care preşedintele Klaus Iohannis refuză să-i revoce, a precizat, miercuri, preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Întrebat dacă s-a luat în discuţie sancţionarea ministrului Dezvoltării, Paul Stănescu, Dragnea a precizat: "Comitetul Executiv Naţional aşteaptă de la cei doi colegi demisiile de onoare". 

El a spus că în conducerea PSD s-a discutat şi posibilitatea ca aceştia să demisioneze în cazul în care preşedintele consideră că nu este procedura corectă. Stănescu şi Şova nu au fost prezenţi la şedinţa Comitetului Executiv Naţional, deşi au fost invitaţi.  "Comitetul Executiv Naţional a luat această hotărâre, neavând onoarea să îi avem şi pe ei în sală", a mai spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.