Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Stănescu s-ar bucura ca PSD să susțină o femeie la prezidențiale: 'Am văzut ce-au făcut bărbații, mai ales ultimii doi' (video)

antena 3
paul stanescu

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat luni, la școala de vară a femeilor social-democrate, că un președinte femeie ar aduce un „echilibru” în societate și că vâzând ce au președinții bărbați în ultimii 30 de ani, el s-ar bucura ca PSD să susțină o femeie la Palatul Cotroceni.

  • „În ultimii 20 de ani nu prea am avut succes cu Președintele României și cred că dacă vom avea o consultare largă în PSD la funcția de președinte, eu cred că cea mai bună decizia o putem lua printr-un scrutin larg și pe mine m-ar bucura foarte tare dacă ar fi o femeie din rândul dumneavoastră, că am văzut bărbații ce au făcut în ultimii 30 de ani, mai ales ultimii doi președinți și cred că o femeie ar aduce un echilibru mult mai mare în societatea românească”, a declarat Paul Stănescu.

Cea mai înaltă poziție din PSD ocupată de o femeie îi aparține Gabrielei Firea, prim-vicepreședinte național și ministru al Familiei. De asemenea, Firea este singura femeie prezentă în topul politicienilor din sondajele de opinie.

În 2019, candidatul PSD la prezidențiale a fost o femeie, Viorica Dăncilă.

Stănescu a adăugat că PSD nu promovează suficiente femei la putere, el oferind exemplul județului Olt din care el provine, unde din peste 100 de primari PSD, un singur edil social-democrat este femeie.

„În politică, nimic nu se dă, totul se ia. Că ești bărbat, că ești femeie. Sigur că bărbații sunt mai misogini, asta știm, dar pentru asta trebuie să vă bateți și vă asigur că veți avea șanse să fiți reprezentate în toate pozițiile din administrația locală și centrală. Eu v-aș ruga în luările de cuvânt să fiți foarte deschise, pentru că dacă nu se știe realitatea, adevărul, nu putem lua decizii bune”, le-a spus Stănescu femeilor social-democrate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.