Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Stănescu: Sevil Shhaideh e un om foarte riguros şi aplicat, cred că va fi un bun prim-ministru

inquamphotos.com / Ovidiu Micsik
sevil shhaideh

Preşedintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că Sevil Shhaideh este "o propunere de nerefuzat" pentru funcţia de premier, aceasta fiind "un om cu expertiză", "foarte riguros", "foarte aplicat". "Foarte bună, excelentă. Din punctul nostru de vedere, este o propunere de nerefuzat de către preşedintele României, pentru că doamna Shhaideh este un om cu expertiză, (...) a fost ministru al Dezvoltării, a fost secretar de stat la Dezvoltare, un om foarte riguros şi foarte aplicat şi cred că va fi un bun prim-ministru pentru România", a spus Paul Stănescu.

El a adăugat că o cunoaşte pe Sevil Shhaideh din perioada în care aceasta a ocupat funcţia de coordonator în cadrul Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR) şi apoi au avut mai multe întâlniri cât timp aceasta a fost secretar de stat şi ulterior ministru al Dezvoltării. "O cunosc, sigur că o cunosc, am lucrat cu domnia sa la UNCJR, se ocupa cu tot ce înseamnă proiecte, după aceea am avut multe întâlniri cu doamna Shhaideh în perioada în care a fost secretar de stat şi apoi ministru. Răspundea la telefon tot timpul, este un om foarte aplicat şi a respectat funcţia de ministru. (...) E o oferă de nerefuzat, nu cred că preşedintele îşi va permite să nu o desemneze pe doamna Shhaideh la funcţia de prim-ministru. Nu cred", a spus Paul Stănescu.

El a adăgat că social-democraţii vor discuta despre viitorii miniştri abia după ce preşedintele Iohannis va desemna premierul şi că aceste discuţii ar putea avea loc după Crăciun, într-un comitet executiv. "Nu ştiu ce să vă spun (n.r. despre viitorii miniştri). Probabil că imediat după sărbătoarea de Crăciun, într-un comitet executiv vom analiza toate aceste lucruri şi le veţi vedea cu toţii. Deocamdată nu ştie nimeni cine va fi ministru, pentru că în primul rând e vorba de prim-ministru, să se stabilească premierul şi, după aceea, sigur că vom discuta şi componenţa ministerelor", a mai declarat Stănescu. Întrebat dacă vor fi miniştri dintre social-democraţi din organizaţia de la Olt, Stănescu a răspuns că nu ştie, însă "e posibil orice".

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.