Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paula Ungureanu, portarul clubului de handbal feminin Rapid București, părăsește echipa deoarece va deveni mamă pentru a doua oară

www.gsp.ro
Paula Ungureanu

Paula Ungureanu, portarul echipei de handbal feminin Rapid București, a anunțat că va părăsi formația giuleșteană deoarece va deveni mamă pentru a doua oară, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Liderul PSD,despre eliminarea pensiilor speciale: Ori e desființatare la toata lumea, ori nu

"Dragii mei,

Uneori viața te ia prin surprindere cu cele mai minunate vești! Curând am aflat că voi fi nevoită să părăsesc familia Rapidului, pentru că, Cel de Sus a avut grijă să lucreze în favoarea familiei mele, oferindu-ne bucuria de a deveni pentru a doua oara părinți! Doresc să mulțumesc clubului Rapid pentru timpul petrecut sub culorile vișinii, suporterilor minunați pentru respectul manifestat și să le urez colegelor mele multă baftă în atingerea obiectivelor!", a transmis Paula Ungureanu, luni, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Paula Ungureanu (39 de ani) a sosit la Rapid București la începutul acestui sezon, după trei stagiuni petrecute la CSM București. Ea este una dintre cele trei handbaliste românce, alături de Aurelia Brădeanu și Valentina Ardean-Elisei, care au participat la toate marile performanțe ale echipei naționale din istoria recentă: argint la Campionatul Mondial din 2005, bronz la Campionatul European din 2010 și bronz la Campionatul Mondial din 2015.

Citește și: Jandarmerița bătută în timpul protestelelor din 10 august 2018 mută în forță împotriva Jandarmeriei

Ungureanu a apărat constant în Liga Campionilor, la Oltchim, HCM Baia Mare și CSM București. În trecut, ea mai evoluat la echipe de top din străinătate, la vremea respectivă, precum Hypo Viena, Dunaferr și Podravka.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.