Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pauliuc (PNL): 'PSD-iștii au modificat regulamentul de la mâna pe inimă, la mâna pe telefon'

ziare.ro
Nicoleta Pauliuc

Nicoleta Pauliuc, senatoare PNL, susține că până în anul 2013, „Regulamentul onorurilor și ceremoniilor militare” prevedea ca, pe timpul defilării militarilor, civilii participanți la ceremoniile militare, inclusiv miniștrii în funcție, să arate „respectul cuvenit prin ducerea brațului drept, cu palma la piept, în dreptul inimii”.

„Fostul ministru al Apărării Naționale, pesedistul Mircea Dușa, probabil deranjat de aceste prevederi, le-a scos în afara regulamentului printr-un nou ordin de ministru. Ministrului Leș i-au plăcut modificările lui Dușa. Dovadă că le-a păstrat în ordinul de ministru pe care l-a semnat în 29 iunie 2017, în ziua în care a plecat acasă odată cu întreg Guvernul Grindeanu. De aceea, la Bistrița butona de zor telefonul în timp ce militarii îi prezentau onorul”, a declarat parlamentarul liberal.

Citește și: Anunţul aşteptat de toată lumea! Pe cine trimite PSD la prezidențiale – Liviu Dragnea, informații explozive

Nicoleta Pauliuc îi cere ministrului Gabriel Leș să revină la forma regulamentului care îi obligă pe civilii prezenți la astfel de manifestări să dea dovadă de respect și să ducă palma la piept, în dreptul inimii.

”N-am făcut Armata, dar știu ce înseamnă să respecți munca altuia, știu ce înseamnă să-i respecți pe cei care ne apără, știu ce înseamnă să-i respecți pe cei care au dovedit că ar fi în stare să-și dea viața pentru țară. Mâna mea dreaptă este în dreptul inimii pentru voi, dragi militari!”, a scris pe Facebook senatoarea PNL.

Citește și: Ministrul Apărării reacționează! Și-a făcut mea culpa, în direct, după greșeala gravă prin care a jignit militarii .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.