Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paulo Dybala, atacantul argentinian al lui Juventus: 'Ronaldo și Messi? Doi monștri. Cu Sarri mă distrez mult'

www.libertatea.ro
Paulo Dybala

Paulo Dybala (26 de ani) este unul dintre cei mai norocoși fotbaliști. Atacantul argentinian a avut șansa să îl cunoască și să joace cu Lionel Messi la echipa națională a "pumelor", în timp ce pe Cristiano Ronaldo îl are coleg la echipa de club, Juventus, anunță MEDIAFAX.

Citește și: SURPRIZĂ din PSD: Claudiu Manda anunță că social - democrații sunt cea MAI MARE FORȚĂ politică din Dolj

Fotbaliștii cu câte cinci Baloane de Aur fiecare, au fost lăudați de Paulo Dybala într-un interviu oferit publicației din Franța El Pais.

"Ronaldo și Messi? În afara terenului de joc sunt două persoane foarte liniștite, pe teren sunt doi monștri. L-am auzit pe Luis Scola care spunea că atât Leo (n.red. - Messi), cât și Cristiano (n.red. - Ronaldo) atunci când intră pe teren sunt convinși că sunt cei mai buni și că datorită acestui lucru sunt cei mai buni. Și sunt sigur că așa este", spus Dybala, care a vorbit și despre momentul venirii lui Cristiano Ronaldo la Juventus:

"Pot să îl urmăresc în fiecare zi la antrenamente. Cine nu ar fi fericit să se antreneze lângă cei mai buni?".

În acest sezon, Dybala a evoluat în 15 meciuri, în toate competițiile, și a marcat de șase ori, oferind trei pase de gol.

"Mă simt un jucător important, respectat de colegii mei, dar nu mă simt un leader. Un leader trebuie să transmită, să știe când e momentul să vorbească pe teren sau, pur și simplu, uneori, să nu spună nimic. Evre, de exemplu, era un leader. Și Buffon este.

Citește și: Dacian Cioloș a vorbit deja cu președintele Klaus Iohannis: mesajul transmis de liderul PLUS

Sarri? Are un stil deosebit de a înțelege jocul, eu, la fel ca toți ceilalți atacanți, mă distrez mult cu el. Avem mai multă posesiune și ne avem mai multe ocazii. În anumite meciuri avem 20 de ocazii de gol, imaginați-vă cât de mult se poate distra un atacant", a mai spus Paulo Dybala.

După 13 etape, Juventus este lider în Serie A, cu 35 de puncte, la o lungime distanță de locul doi, ocupat de Inter Milano.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.