Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pavilionul materno-infantil de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va fi reabilitat printr-un proiect de 38,5 milioane lei

mediafax.ro
copii, maternitate

Pavilionul materno-infantil de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va fi reabilitat termic printr-un proiect în valoare de 38,5 milioane lei, al cărui contract de finanţare, prin PNRR, a fost semnat luni, la Palatul Victoria, de ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, şi de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Olt, Marius Oprescu.

Proiectul vizează reabilitarea termică a Pavilionului materno-infantil de la SJU Slatina şi utilizarea surselor regenerabile de energie, adică anveloparea imobilului, înlocuirea corpurilor de iluminat din interior cu unele eficiente energetic, repararea zonelor degradate, realizarea unor noi tencuieli exterioare şi instalarea unui sistem de panouri fotovoltaice cu puterea de 100 Kw.

Preşedintele CJ Olt, totodată preşedinte al filialei judeţene PSD, a punctat că la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina ajung anual peste 35.000 de pacienţi, iar unitatea medicală va beneficia în continuare de investiţii, potrivit Agerpres.

"Spitalul Judeţean de Urgenţă vreau să fie un pariu câştigat al activităţii mele administrative. Investiţiile în Sănătate au fost mereu o prioritate a administraţiei PSD Olt, iar acest nou proiect reprezintă o contribuţie importantă în planul nostru de dezvoltare şi modernizare a celei mai importante unităţi spitaliceşti din judeţul nostru, căruia i se adresează, anual, peste 35 de mii de pacienţi. Este un nou obiectiv important, care se alătură celorlalte proiecte finanţate din fonduri proprii, dar şi din fonduri guvernamentale şi europene, pe care le accesăm pentru creşterea calităţii serviciilor medicale oferite de SJU Slatina", a scris Marius Oprescu într-o postare pe facebook.

CJ Olt a mai depus pentru finanţare prin PNRR alte patru proiecte de reabilitare termică a unor imobile, unul dintre acestea vizând un alt pavilion al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, clădirea Medicală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.