Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PayPal se pregătește să lanseze pe piață o 'Super aplicație' criptografică

luba.ro
paypal criptomonede bitcoin

Compania de plăți PayPal a declarat că este posibil ca utilizatorii săi să nu aștepte atât de mult pentru a avea o funcționalitate criptografică mai mare prin intermediul platformei.

În timpul apelului de actualizare a investitorilor din Q2 2021, CEO-ul Dan Schulman a spus că versiunea inițială a portofelului de aplicații a companiei a fost „cod complet”. Președintele PayPal a declarat se pregătește o versiune inițială a portofelului criptografic și că în câteva luni va fi disponibil în Statele Unite ale Americii.

Portofelul va avea economii de randament ridicat, acces timpuriu la fonduri de depunere directă, capacitate de mesagerie, „capabilități de criptare suplimentare” și multe altele. Schulman a spus că fiecare portofel va fi „unic, condus de capabilități avansate de AI și învățare automată”.

PayPal a raportat că deținea peste 400 de milioane de conturi de utilizator active la 30 iunie, cu un volum total de plăți de 311 miliarde USD pentru al doilea trimestru al anului 2021. Venmo, firma de plăți deținută de PayPal, care a lansat tranzacționarea criptografică în aprilie, avea aproximativ 58 miliarde USD în volumul total de plăți pentru al doilea trimestru al anului 2021, cu 76 de milioane de conturi active.

„Suntem una dintre puținele companii de plăți care le permite consumatorilor să utilizeze criptocurrency ca sursă de finanțare”, a spus CEO-ul PayPal. „De asemenea, vedem adoptarea și tranzacționarea puternică a criptomonedelor pe Venmo.”

La începutul acestei luni, PayPal a anunțat că va crește limita de achiziții criptografice pentru anumiți utilizatori cu sediul în Statele Unite de la 20.000 la 100.000 de dolari. Compania de plăți a declarat inițial că va intra în spațiul criptografic în octombrie 2020, permițând ulterior clienților eligibili să utilizeze cripto pentru tranzacționare și plăți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.