Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PayPoint a semnat un acord cu Innova Capital pentru vânzarea operaţiunilor din România

arsis.ro
plata-telefon

Operatorul de plăţi cash şi online PayPoint PLC din Marea Britanie a anunţat miercuri că a ajuns la un acord privind vânzarea operaţiunilor din România, PayPoint Services SRL şi PayZone SA, către Innova Capital pentru suma de 47 milioane de lire sterline în numerar, informează un comunicat de presă.

Compania a explicat că vânzarea este în linie cu accentul pus de PayPoint pe priorităţile sale strategice şi va genera creştere şi valoare pe pieţele principale din Marea Britanie, potrivit agerpres.ro.

Citește și: ANALIZĂ MĂSURI NOI propuse de Guvern pentru românii cu restanțe la plata datoriilor, din cauza pandemiei

"Am decis să ne vindem operaţiunile din România pentru a ne concentra pe pieţele principale din Marea Britanie. Credem că Innova este proprietarul adecvat pentru a duce aceste afaceri mai departe şi le dorim PayPoint Romania şi Innova toate cele bune în viitor", a declarat directorul general de la PayPoint PLC, Nick Wiles.

În exerciţiul financiar care s-a încheiat la 31 martie 2020, PayPoint Romania a realizat venituri în valoare de 69,7 milioane de lire sterline, un profit operaţional de 7,3 milioane de lire sterline şi un profit înainte de taxe de 6,8 milioane de lire sterline. De asemenea, activele brute ale PayPoint România se situau la 48,5 milioane de lire sterline la data de 31 martie 2020.

PayPoint România este principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail. În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub marcă proprie în august 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienţi prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. În prezent, compania are încheiate contracte cu 165 clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor, al serviciilor financiare şi nu numai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.