Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PC-ul il refuza pe Dan Voiculescu. Tariceanu, mai putin

voiculescu tariceanu

Presedintele PC Daniel Constantin a declarat marti dupa o sedinta a conducerii PC ca partidul nu sustine o noua procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu, asa cum a cerut fondatorul PC Dan Voiculescu.

"S-a discutat foarte putin acest aspect in cadrul sedintei. Colegii nu au ridicat aceasta problema. Nu a existat in momentul de fata un curent favorabil. (...) Este o cerere care este undeva pe circuit la nivelul Parlamentului pentru ca existau atunci motive si ingrijorari. Astazi contextul este cu totul si cu totul altul si colegii conservatori nu au simtit nevoia unui astfel de demers in momentul de fata", a spus Daniel Constantin facand trimitere la cererea initata de Calin Popescu Tariceanu si semnata si de parlaemntari PC.

Despre acesta cerere a vorbit marti si presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu care insa inca asteapta semnaturi pe aceasta pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu.

„În urmă cu aproximativ două luni am formulat cererea de suspendare a președintelui, a fost semnată de parlamentarii Partidului Liberal Reformator și ai Partidului Conservator și am spus de atunci, nu mi-am schimbat părerea, cererea este în continuare la dispoziția tuturor parlamentarilor până la încheierea mandatului președintelui Băsescu. În această privință cred că cel mai util ar fi să-i întrebați pe ceilalți și să nu-mi puneți această întrebare mie”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, care a adăugat că cererea poate fi semnată în continuare.

„Cererea este deschisă, primește în continuare semnături, cei care vor să semneze pot să o facă”, a completat el.

Presdintele PC Daniel Constantin a vorbit de asemenea despre viitorul Guvern pe care il vede "mai suplu", cu mai putine ministere.

"Cred ca trebuie sa avem o structura a Guvernului ceva mai supla si in egala masura sa venim cu un suflu nou, pentru faptul ca e nevoie de o alta abordare. Daca muncesti si nu prezinti foarte bine ce ai realizat, degeaba ai realizat", a spus Constantin.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.