Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PDL a identificat care este principalul handicap al lui Iohannis

Europarlamentarul PDL, Theodor Stolojan critică "atacurile sub centură" din campanie şi spune despre Klaus Iohannis că este un om ferm pe valori, dar care are ca principal handicap timpul foarte scurt de adaptare la postura de candidat.

Theodor Stolojan se arată "dezamăgit, pentru că avem experienţa recentelor alegeri pentru Parlamentul European, unde nu s-au putut discuta, dezbate, sub nici o formă, problemele reale ale unei asemenea campanii şi anume ce obiective are România în relaţiile cu Uniunea Europeană şi invers, cum pot fi aduse la îndeplinire aceste obiective. Eu sper ca următoarele săptămâni să dea prilejul unor dezbateri reale a ceea ce înseamnă funcţia de preşedinte, problemele reale ale României, care ţin de resortul Preşedinţiei. În prima săptămână am văzut cu toţii atacuri sub centură, în care excelează doamna Firea, nu mă aşteptam de la o doamnă să aibă o asemenea poziţie".

"Este un om care-şi ţine cuvântul, un om ferm pe valori, nu le schimbă, un om care a demonstrat că a făcut în viaţa lui lucruri importante, este primarul unui oraş, care a devenit un oraş european în România", a declarat Stolojan.

Întrebat, la RFI,  care este principalul handicap pe care îl poate identifica în privinţa candidaturii lui Klaus Iohannis, Stolojan a precizat: "Timpul foarte scurt de adaptare la postura de candidat. Asta înseamnă că această muncă poate trebuia luată mai din timp, dar astea au fost circumstanţele şi eu cred că dânsul va face faţă cu succes acestei campanii şi va deveni preşedintele de care de fapt România şi românii au nevoie".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.