Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PDL: Nu mai vrem să facem compromisuri

pdl

Deputatul PDL Mircea Toader a declarat, miercuri, la Galați, într-o conferință de presă, că este bine că Klaus Iohannis nu negociază voturile cu candidații de dreapta care nu au intrat în turul II, pentru că ar trebui să facă compromisuri și acest lucru trebuie evitat.

Toader a spus că, oricum, voturile Elenei Udrea și ale Monicăi Macovei vor veni în mod ,,natural' spre dreapta fără a fi nevoie de negocieri.
,,Da, sunt de acord cu Iohannis că nu negociază cu candidații de dreapta care nu au intrat în turul II. Iată, la Monica Macovei, și noi avem același discurs ca și ea privind neimplicarea politicului în justiție și cel care a votat-o pe Monica Macovei credeți că-l va vota pe Ponta vreodată? Nu. Deci ce să negociezi? Dacă ești de dreapta, dai votul în mod natural spre dreapta. Dacă negociezi, trebuie să faci compromisuri. Nu mai vrem să facem compromisuri. Ce să negociem cu Elena Udrea, că acolo sunt toți pediști, toți care au plecat de la noi sunt acolo. Ce o să facă? Nu o să se ducă la vot? Vor merge tot către noi. Deci, nu ne facem probleme din astea', a afirmat Toader.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.