Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PDL reciclează un fost preşedinte al Comisiei de buget-finanţe din Camera Deputaţilor

pdl

Maria Barna, fost preşedinte al Comisiei de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor în mandatul 2008-2012, s-a înscris în PDL Timiş.

Maria Barna a fost aleasă deputat, în 2008, din partea PSD. Ulterior, aceasta a trecut la UNPR, pentru ca înaintea alegerilor din 2012 să se înscrie în PP-DD. La alegerile parlamentare din 2012 a candidat într-un colegiu din Timişoara, însă nu a reuşit să obţină un nou mandat. După doi ani de stat „pe tuşă”, Maria Barna revine în politică. Ultimul eveniment politic la care a fost văzută a fost vizita preşedintelui Traian Băsescu la Timişoara, în luna mai a acestui an.

„Mă leagă o veche prietenie de PDL şi mai ales de organizaţia Timiş, cu care am colaborat foarte bine când am fost preşedintele comisiei de buget-finanţe, ocazie cu care am ajutat foarte mulţi primari din Timiş să-şi realizeze investiţiile la momentul respectiv. Vreau să mă implic în politică şi să fiu parte la construcţia marelui partid de dreapta. Chiar îmi doresc să reînviem spiritul de luptă, de dreapta. Dacă vom lăsa stânga să domine Timişoara se va duce de râpă orice speranţă pe care o mai avem. Măcar nepoţii noştri să aibă parte de fericire. Nu cred că PSD-ul reprezintă o soluţie”, spune Maria Barna, citată de presa locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.