Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe 17 ianuarie va fi publicată prima biografie consacrată lui Brigitte Macron

http://www.lexpress.fr
Brigitte Emmanuel Macron

Prima biografie consacrată soţiei preşedintelui Franţei, "Brigitte Macron l'affranchie", redactată de Maëlle Brun, jurnalistă la revista Closer, va fi lansată pe 17 ianuarie, iar pagini din volum au fost date publicităţii vineri, potrivit AFP. Maëlle Brun, a cărei lucrare va apărea la editura L'Archipel, a cules 50 de mărturii pentru a încerca să "ridice vălul" asupra personalităţii "cu multiple faţete" a primei doamne Brigitte Macron, potrivit revistei care titrează "La folle jeunesse de la première dame" (Nebunia tinereţii primei doamne, n.r).

"Nu este o biografie autorizată", a declarat autoarea intervievată de AFP, precizând că nu şi-a dorit să o asocieze pe Brigitte Macron proiectului. În revanşă, ea a afirmat că a adresat întrebări cabinetului primei doamne şi a obţinut răspunsurile. "Un exemplar a fost expediat la cabinetul său", a adăugat jurnalista.

Primele citate din carte evocă amintirile foştilor elevi din La Providence à Amiens, liceu unde fosta profesoară, acum în vârstă de 64 de ani, l-a întâlnit pe Emmanuel Macron.

Autoarea a cuprins de asemenea reacţia lui André-Louis Auzière, primul soţ, după ce acesta a aflat de relaţia soţiei sale cu viitorul şef de stat, în vârstă de 24 de ani.

Maëlle Brun s-a interesat şi de gusturile muzicale ale lui Brigitte Macron, care sunt de la Mick Jagger la Julien Doré. În iunie 2017, prima doamnă a asistat, incognito, la un concert la Paris al lui Phil Collins, potrivit informaţiilor din carte.

Brigitte Macron are 64 de ani, în vreme ce Emmanuel Macron a devenit la vârsta de 39 de ani cel mai tânăr preşedinte al Franţei. Cei doi s-au cunoscut atunci când Brigitte avea deja 39 de ani şi era profesoară de teatru la Liceul Providence din Amiens, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.