Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe asta nu a mai ghicit-o! O tânără 'ghicitoare' este cercetată de polițiști după ce a păcălit mai multe persoane: prejudicul ajunge la 50.000 de lei

O tânără în vârstă de 27 de ani din judeţul Prahova, bănuită că ar fi înşelat mai multe persoane din ţară şi străinătate de la care ar fi încasat diverse sume de bani pentru practicarea de ritualuri oculte, este cercetată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, aceasta ar fi înşelat peste 20 de persoane, prejudiciul total fiind 50.000 de lei.

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, sprijiniţi de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din ambele judeţe, au pus joi în executare două mandate de percheziţie domiciliară în Prahova şi Iaşi, la imobile utilizate de o tânără bănuită de înşelăciune. Percheziţiile s-au desfăşurat în baza mandatelor emise de Judecătoria Buzău. Poliţiştii au stabilit că bănuita este o tânără în vârstă de 27 de ani, din Prahova. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2019-2021, ar fi înşelat peste 20 de persoane cu vârste cuprinse între 25 şi 50 de ani, din România, dar şi din afara ţării, sub pretextul unor ritualuri oculte ('ghicit'), practici care ar fi putut duce la rezolvarea problemelor personale ale păgubiţilor. Prejudiciul estimat la această dată este de 50.000 de lei", se arată într-un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.

Citește și: Polițiștii din Prahova au descins printre ghicitoare: Persoane din ţară şi străinătate, prejudiciate cu peste 100.000 euro prin metoda 'ghicitul'

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.