Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe cine vrea Victor Ponta la șefia TVR: Atac la Klaus Iohannis / VIDEO

tvr

Fostul premier Victor Ponta a declarat, vineri, la Craiova, că dacă preşedintele Klaus Iohannis doreşte să numească un şef la TVR, trebuie să spună şi ce doreşte să facă cu televiziunea publică, întrucât "acolo sunt nişte lucruri acumulate din trecut".

"Ţineţi minte, în 2014 era PSD-ul care vrea să ia tot, domne', şi trebuie să echilibrăm puţin lucrurile. Şi mă gândeam acum, totuşi cum ne-au prostit pe toţi. Că aşa, acum, ei au absolut tot. Domnul Traian Băsescu, dictator cum e el, a zis să pună şefii de la servicii de la Opoziţie. Domnul Iohannis, nefiind dictator, i-a pus de la el: Guvernul l-a pus de la el, acum şi şeful Camerei, tot de la el, nu mai e de la partide. A mai rămas domnul Tăriceanu, ultimul bastion, care nu e de la Iohannis. Şeful de la TVR trebuie să fie de la Iohannis. Poate totuşi mai trăieşte şi altcineva în ţara asta în afară de cine vrea domnul Iohannis să pună în toate funcţiile", a spus Ponta, într-o conferinţă de presă.

Citește și: O elevă a pozat goală la școală: Cum și-a motivat gestul / FOTO

Fostul premier a mai afirmat că ultimul şef la TVR susţinut de PSD a fost Valentin Nicolau, când nu existau datorii.

"Problema este - OK punem la TVR de la Iohannis, dar face ceva cu TVR-ul? Că pui de la Iohannis şef, să-l cheme la TVR în fiecare zi, dar problema este că acolo sunt nişte lucruri acumulate din trecut şi dacă vă aduceţi aminte (şi aici, ca şi în alte cazuri, trebuie să îmi asum vinovăţia), eu am fost de acord ca la TVR să propună întotdeauna PNL-ul: a fost domnul Săftoiu, după care a fost domnul Stelian Tănase, propus de Crin Antonescu şi era să fie Napoleon, ăla cu batistuţă, pe care îl propune toată lumea şef la TVR, că dacă tot are 100 de milioane datorie la Realitatea, să facă şi la TVR. Deci nu a fost niciodată cineva de la PSD. Ultimul susţinut de PSD cred că a fost Valentin Nicolau, în 2004, când TVR-ul nu a avut datorii. Deci dacă îl pune domnul Iohannis cu guvernul să spună şi ce face cu TVR-ul, pentru că doar că îşi pun oamenii lor în toate funcţiile...problema e la implementare unde stau foarte prost", a menţionat Victor Ponta.

Citește și: INEDIT Un barbat a cerut in justitie un ordin de restrictie impotriva lui Dumnezeu. Motivul este HALUCINANT

La rândul său, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că PSD se va exprima în plenul Parlamentului pe acest subiect în funcţie de propunerea "care va pleca de la Comisia de cultură".

"O să vedem cine vine în plen, pentru că de la consiliul de administraţie au venit două propuneri la Comisia de cultură şi de acolo va pleca doar una. Când vom vedea ce propunere va veni, o să ne exprimăm susţinerea sau nesusţinerea", a spus Dragnea, citat de agerpres.ro.

Citește și: Cum afli dacă are sau nu silicoane: Demonstrația inedită a unei femei / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.