Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe liderii USRPLUS îi doare la beneficii: După ce au plecat din guvern, susțin că demiterea oamenilor din eșaloanele inferioare ar fi un abuz

bizmagazin.ro
pnl usr plus

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a declarat, miercuri, că premierul Florin Cîţu poate să-i dea afară pe prefecţii, subprefecţii, secretarii de stat numiţi la propunerea USR PLUS, dar acest demers ar fi "un nou abuz".

"Reamintesc că acest guvern este un guvern de coaliţie USR PLUS, PNL, UDMR. În împărţirea efortului guvernamental au venit foarte mulţi oameni buni, harnici, competenţi, care au ales să sprijine acest efort şi au înţeles cât de important este acest lucru pentru România. Ei sunt în continuare acolo şi îşi fac treaba, acest Guvern este guvernul României, nu este guvernul lui Florin Cîţu şi oamenii care sunt acolo îşi fac treaba pentru români, nu pentru Florin Cîţu. Dacă vrea să-i dea afară, poate să-i dea afară, sunt în pixul dânsului. Ar fi un nou abuz, dar la câte a făcut, nu ne mai miră niciunul. Colegii îşi fac treaba în fiecare zi pentru români", a spus Moşteanu, întrebat ce se întâmplă cu ceilalţi membri ai USR PLUS care se află în funcţiile de prefecţi, subprefecţii, secretari de stat, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă sunt pregătiţi prefecţii, subprefecţii, secretari de stat să-şi lase mandatul, Moşteanu a spus: "Fie că sunt pregătiţi, fie că nu sunt pregătiţi, dacă Florin Cîţu decide să-i demită, o să-i demită şi va fi un nou abuz al dânsului. S-a trezit cu pixul în mână la Palatul Victoria şi acum crede că este Dumnezeu. Nu este şi va vedea foarte curând".

Întrebat dacă USR PLUS este în opoziţie sau la guvernare, Moşteanu a precizat: "Partidul nostru sprijină coaliţia de guvernare. Vrem să avem o coaliţie USR PLUS, PNL şi UDMR, fără Florin Cîţu premier".

"PNL are foarte mulţi oameni buni, capabili şi nu înţeleg de ce PNL rămâne agăţat de un singur om", a adăugat Moşteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.