Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe modelul număratului ouălor, Scripcaru îl invită la Brașov pe ministrul Mediului să-i numere particulele

Primarul Brașovului îl sfidează pe ministrul Mediului, Costel Alexe, care l-a invitat pe edil la București pentru a lua parte la o discuție cu specialiști pe tema calității aerului. Alături de Scripcaru, au fost chemați și primarul Capitalei și edilul din Iași, adică primarii municipiilor cele mai poluate.

În invitația adresată primarilor, Costel Alexe le amintește acestora că Uniunea Europeană a declanșat procedura de infrigement împotriva României, tocmai pe tema calității aerului și că ascunderea realității ca până acum nu va aduce decât prejudicii țării noastre.

CITEȘTE ȘI: Descoperirea uimitoare a cercetătorilor: Ce se întâmplă dacă mănânci zilnic un ardei iute

Ministrul Mediului, amintește cotele alarmante la care a ajuns nivelul perticulelor în suspensie, PM10. Dacă primarul Capitalei l-a amenințat cu o plângere penală pe ministrul Mediului, edilul din Brașov și-a achiziționat o stație proprie cu care edilul s-a pozat și a dat publicității fotografia cu stația transmițându-i, probabil, ministrului că poate șă-și măsoare nivelul particulelor și singur.

Mai mult, edilul s-a grăbit să și sublinieză că sursele poluării sunt cele pentru care nu prea sunt soluții: „mașinile, industria și centralele de apartament”.

Scripcaru a mai transmis că va achiziționa laboratoare mobile pentru măsurarea calității aerului și va monta senzori în diferite zone oraș.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.